Xarxes

 


Calendari

Setembre 2021 Octubre 2021
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dm
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

Segueix-nos a:
Nom
Cognoms
Edat
Municipi
Adreça electrònica
CAPTCHA Image
Refresh Image

Destaquem...
VES PER FEINA! PORTAL D'OCUPACIÓ DE L'ALT CAMP:
El millor portal d’orientació laboral i ocupacional per a joves de l’Alt Camp. Cerca-hi informació pràctica i d’utilitat en el teu pas de transició del món escolar al món laboral.
 
EMPRÈN:
Ets dels que tens idees emprenedores i estàs decidit dur-les a la pràctica creant el teu propi negoci? Aquí tens la informació que has de saber.
 
 ► SERVEI D'ACOLLIDA I ORIENTACIÓ:
El Servei Sòlid de Casa Caritat posa al teu abast diferents eines per orientar-te i introduir-te al mercat de treball. Aprofita’l!

 
TREBALLATECA:
El portal comarcal de treball a Catalunya, pensat per posar en contacte les empreses amb ofertes de treball amb els possibles candidats, fent especial incidència en els joves de Catalunya.

 
► BORSES DE TREBALL PER SECTORS A INTERNET:
Internet és una eina fàcil i ràpida per a distribuir el teu currículum i per a trobar ofertes laborals noves i detallades. Molts sovint, amb una subscripció a un servei de borsa de treball per Internet n'hi ha prou per a accedir a molta informació sobre les ofertes del teu camp laboral. Aquí tens uns quants enllaços per començar la cerca!

 
FEINA ACTIVA
Portal de recerca de feina a Catalunya gestionat pel SOC.

Feina Activa

 
► PORTAL TROBARÉ FEINA:
Accès directe a ofertes de feina de tota Catalunya.
Trobaré Feina | Ofertes de treball | El teu portal web per trobar feina

 
► XARXA EURES. TREBALL A EUROPA:
Portal europeu per a la mobilitat professional. A més d'ofertes laborals, també trobaràs informació diversa sobre:
  • Requisits de coneixement d'idiomes
  • Eines de cerca de feina a l’Espai Econòmic Europeu (CV, carta de presentació, entrevista, etc.)
  • Reconeixement de les titulacions.
  • Altres recursos de cerca de feina.
  • Treball estacional a Europa.
  • Gestions i administracions de recolzament.

 

► MÓNCAT, EL PORTAL DE MOBILITAT INTERNACIONAL

Aquest nou espai, accessible des de la pàgina principal del portal, pretén recollir i difondre totes les notícies i activitats que tenen com a fil conductor el suport als processos migratoris i a la mobilitat internacional en tots els àmbits. L’objectiu d’aquest nou espai web és difondre notícies o esdeveniments que responguin als interessos dels usuaris del portal. S’hi publiquen novetats de diversa naturalesa, com ara: informació sobre jornades, cursos, actes institucionals, fires, creació de serveis, entrada en vigor de normativa, signatura d’acords o convenis, etc. Aquestes novetats tenen relació amb:

- La mobilitat internacional, pel que fa a la sortida i, especialment, les iniciatives de suport al retorn, en les seves vessants laboral, educativa o cultural.
-Els interessos de les persones que estan residint a fora de Catalunya amb intenció de romandre-hi, a fi de mantenir els vincles amb la societat catalana.Més informació al web:
http://moncat.gencat.cat/ca/

 

COOPCAMP: SERVEI D'EMPRENEDORIA COL·LECTIVA I AUTOOCUPACIÓ

L'objectiu de CoopCamp és impulsar el cooperativisme i l’economia social i solidària acompanyant la creació de noves iniciatives econòmiques transformadores, la generació d’ocupació de qualitat que resolgui les necessitats de les persones i del territori, així com l’enfortiment de les xarxes d’intercooperació. El territori que abastem està conformat per les següents comarques: Conca de Barberà, Priorat, Alt Camp, Baix Camp, Tarragonès i Baix Penedès.
A CoopCamp hi trobaràs formació, assessorament i acompanyament per engegar o consolidar el teu projecte, i comptaràs amb una xarxa d’economia social i solidària amb la que intercooperar.
CoopCamp vol ser útil per a tothom, per aquelles persones amb una idea d’autoocupació, per a qualsevol col·lectiu que té un projecte econòmic de futur, per les persones que s’estan formant per accedir al mercat laboral i no troben com fer-ho, per les empreses que volen una gestió democràtica, per les associacions, etc.

Més INFO a:
https://coopcamp.cat/
Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la
693818303
Carrer Abat Llort, 22 baixos A
Dimarts de 9h a 14:30h i de 16h a 19h.

Article complet...
 

► PORTALS DE RECERCA DE FEINA
Busques feina? Aprofita aquest recull de portals i meta-buscadors que hem seleccionat per ajudar-te en la teva cerca:
www.symbaloo.com/mix/portalscercadefeina