Xarxes

 


Calendari

Febrer 2018 Març 2018 Abril 2018
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dm
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Segueix-nos a:
Nom
Cognoms
Edat
Municipi
Adreça electrònica
CAPTCHA Image
Refresh Image

Destaquem...


VES PER FEINA! PORTAL D'OCUPACIÓ DE L'ALT CAMP:
El millor portal d’orientació laboral i ocupacional per a joves de l’Alt Camp. Cerca-hi informació pràctica i d’utilitat en el teu pas de transició del món escolar al món laboral.
 
EMPRÈN:
Ets dels que tens idees emprenedores i estàs decidit dur-les a la pràctica creant el teu propi negoci? Aquí tens la informació que has de saber.
 
 ► SERVEI D'ACOLLIDA I ORIENTACIÓ:
El Servei Sòlid de Casa Caritat posa al teu abast diferents eines per orientar-te i introduir-te al mercat de treball. Aprofita’l!

 
TREBALLATECA:
El portal comarcal de treball a Catalunya, pensat per posar en contacte les empreses amb ofertes de treball amb els possibles candidats, fent especial incidència en els joves de Catalunya.

 
► BORSES DE TREBALL PER SECTORS A INTERNET:
Internet és una eina fàcil i ràpida per a distribuir el teu currículum i per a trobar ofertes laborals noves i detallades. Molts sovint, amb una subscripció a un servei de borsa de treball per Internet n'hi ha prou per a accedir a molta informació sobre les ofertes del teu camp laboral. Aquí tens uns quants enllaços per començar la cerca!

 
FEINA ACTIVA
Portal de recerca de feina a Catalunya gestionat pel SOC.

Feina Activa

 
► PORTAL TROBARÉ FEINA:
Accès directe a ofertes de feina de tota Catalunya.
Trobaré Feina | Ofertes de treball | El teu portal web per trobar feina

 
► XARXA EURES. TREBALL A EUROPA:
Portal europeu per a la mobilitat professional. A més d'ofertes laborals, també trobaràs informació diversa sobre:
  • Requisits de coneixement d'idiomes
  • Eines de cerca de feina a l’Espai Econòmic Europeu (CV, carta de presentació, entrevista, etc.)
  • Reconeixement de les titulacions.
  • Altres recursos de cerca de feina.
  • Treball estacional a Europa.
  • Gestions i administracions de recolzament.

 

► MÓNCAT, EL PORTAL DE MOBILITAT INTERNACIONAL:
Aquest nou espai, accessible des de la pàgina principal del portal, pretén recollir i difondre totes les notícies i activitats que tenen com a fil conductor el suport als processos migratoris i a la mobilitat internacional en tots els àmbits. L’objectiu d’aquest nou espai web és difondre notícies o esdeveniments que responguin als interessos dels usuaris del portal. S’hi publiquen novetats de diversa naturalesa, com ara: informació sobre jornades, cursos, actes institucionals, fires, creació de serveis, entrada en vigor de normativa, signatura d’acords o convenis, etc. Aquestes novetats tenen relació amb:

- La mobilitat internacional, pel que fa a la sortida i, especialment, les iniciatives de suport al retorn, en les seves vessants laboral, educativa o cultural.
-Els interessos de les persones que estan residint a fora de Catalunya amb intenció de romandre-hi, a fi de mantenir els vincles amb la societat catalana.Més informació al web:
http://moncat.gencat.cat/ca/