Xarxes

 


Calendari

Juliol 2020 Agost 2020
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dm
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Segueix-nos a:
Nom
Cognoms
Edat
Municipi
Adreça electrònica
CAPTCHA Image
Refresh Image

Destaquem...
Recursos Locals

Centre Cívic
CJV
Ajuntament de Valls
VallsGenera
cultura
VxL
Recanvi
Oficina Jove

Altres Recursos

Garantia Juvenil
Universitats catalanes
Cursos, cursets i tallers
Adolescents
Sexe
ACTIC
Estudiar a Catalunya
Compartim cotxe
Volència masclista
1er ANIVERSARI DE L'SKATEPARK DE VALLS

Exhibicions de riders de primer nivell i tallers d'iniciació a l'esport rodat centraran els actes de celebració del primer aniversari de la posada en marxa de l'skatepark situat a tocar de la zona esportiva del Fornàs, que tindrà lloc el dissabte 11 d'abril a les instal·lacions d'aquest equipament esportiu pensat i dissenyat per als joves de Valls.


Els actes s'iniciaran a les 11 del matí, i inclouran tallers per a totes les edats i tots els nivells tant d'skate com de grafits. A partir de les cinc de la tarda, es realitzaran a més, actuacions de dansa moderna a càrrec de les escoles de dansa Adagi i Infinity i pels amants dels esports rodats podran gaudir també d'una exhibició de riders de primer nivell.

L'equipament, inaugurat el passat mes de març, dóna resposta a la demanda d'un col·lectiu de joves vallencs amants d'aquest tipus d'esport urbà, que participen també en les tasques de disseny de l'equipament, impulsat des de la regidoria d'acció Cívica, Igualtat i Joventut. La pista d'skate, de 640 metres quadrats de superfície, està situada al passeig president Tarradellas, en un solar proper al Centre Esportiu Municipal del Fornàs i compta amb diferents elements, entre ells una rampes, tubs rectangulars, baranes rodones, funbox de triple box i box amb coping.

 
< Anterior   Següent >